• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

dobbal vagy dob nélkül

Alsó csakrák rendbe tétele, beszabályozása a legfontosabbak a földi élethez, a történések valódi pozitív megéléséhez.

Ezen csakrák nagyban befolyásolják a gondolkozásmódot, a hétköznapi élet, élményeinek megélését, a spirituális élet tudástapasztalás milyenségét és mennyiségét.

Az alsó csakrákhoz kapcsolódik az anyagi világhoz való hozzáállásunk, gondolkodásunk, mit és hogyan élünk meg, hogy alakul az életünk, a munkánk, hivatásunk, a páros kapcsolataink, családi kapcsolatok. Szexualitás és a kreativitás.

Szexcsakra/ kreatív csakra: Pl. Nézz, meg egy kisgyereket neki van ilyen csakrája, milyen önfeledten tud játszani, kitalál lehetetlennek tűnő dolgokat és meg is valósítja azt, homokvárat épít mely ő háza lesz, repülőt készít, mellyel ő szárnyal, repül a magasba a csillagok felé, az anyagból gondolatokat, pozitív gondolatok készít, él! És meg is teremti magának! Felnőttként ez a csakra megoszlik, a jól ismert szex, és a kreativitás együtt jelenik meg. A kisgyereknek nincs szexuális élete, így blokkja se, a kreativitása tökéletesen működik. Te szeretnéd, hogy ez csakrád és hozzá kapcsolt két működés függetlenül is tökéletesen működjön?

 

A csakrák és a gondolataink rendes tiszta működését, (tudjuk, a gondolataink is befolyásolják a működését,) a gondolataink rezgését, életünk rezgését, a csakrák és gondolatok egyensúlya alakítja mely oda vissza hat ránk ez oda vissza működés hatás sok negatív gondolatot generál, nem hagy békén, nem jól alszol, nem tudsz figyelni, nem tudsz teljesíteni, fizikai blokkok teremtődnek az életedben.

 

 

Bizalommal, fordulsz hozzám segíthetek neked átélni a blokkolt, gondolatok általi-csakra általi működést így az alsó csakráid a megfelelő módon fognak működni, ehhez a megfelelő gondolkodás mód, fog ,azonnal kialakulni.

Megoldási folyamat, személyes találkozás velem, bizalmas, korrekt bánásmód, őszinte kommunikáció, és az adott megoldandó blokkhoz teljes odaadásom. Hozzá megkapod a megértést, mit miért teszek, közben átéled az eddig megváltozhatatlan tűnő valamely alsó csakra által keletkezett blokkot. Mindezt tudatosan, és érted. Kortól és nemtől függetlenül.

Mi a buktatója: Teljes nyitottságot igényel, felém és magadhoz, átélni magát a fájdalmat, a blokkot nem könnyű, viszont ez nálam marad és te a saját életben már nem viszed tovább,  nem teremtődik újra és újra ugyanaz.

 

Ide tartozik: Mit élünk bent-gondolatainkban-érzéseinkben, mit látunk kint, jó nekünk bent-kint, nem jó nekünk bent-kint, pénz, anyagi javak, munka, hivatás, fejlődés, szexualitás, kreativitás, orgazmus, megélés, test, férfiasság, nőiesség, testi adottságok, erő, elfojtás, tehetetlenség, hiány, nyitottság hiány, félelem, egyedül-lét.

Ez a dob nélküli változat. Folyt.köv.

 

A dobbal amit saját rezgésedre készítve, hangolva segíti ezen csakrák beszabályozását, átalakítását, tisztítását.