• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Változás dobbal vagy dob nélkül (eset-példákkal +18)

Addig nem mehetsz, tovább nem kaphatod meg…… még a mostani élethelyzeted meg nem oldod, bármi legyen is az. A jelen történései meghatározóak! Teljesen mindegy mivel keresel meg hisz minden összefügg veled viselkedéseddel, érzéseiddel, változtatható? Igen.

Kell e neked a nagy áhított szabadság a nagy boldogság, a spirituális útvesztő, nagymesterek gondolatai, céllal, okkal vagy itt ebbe a világba feladattal születtél, a spiritualitás tanulható élhető, de csak ez segítene, neked tudni hogyan élj.  Értsd meg nem a spiritualitás az élet, hogy azzá válsz és utánzod, a tanult mintát, a spiritualitás tanát.

Igen…

Változtatok?

Amikor kell igen…

Amit kell igen…

Amikor nem tudod a belsőd mit tárolt, hogy működik, teljesen felesleges, új gondolatokat, vágyakat, gyógyulásokat, akarni, erővel menni magad és a világod ellen, csak ellenhatások lesznek az életedben.

 

Hallom mit mondasz, beszélgetek, veled megtudom, hogy gondolkozol, mire vágysz, Érzem az érzésed, engeded nem ezt magadnak, elfogadod, nem fogadod el, hogy gondolkozol, hogy reagál erre a tested, figyelem a működésed, Látom a testbeszédet, jelzéseid, hiányaid, pozitívumaid, amit tudsz, és amit nem.

Segítő kellékeim, cigánykártya mutatja az anyagi világhoz való hozzáállásod, érzéseid érzelmeid, mit szeretnél élni, mit nem élsz meg, hogy viszonyulsz magadhoz, máshoz, milyen élettörténéseket vonzol magadhoz, honnan jöttél, hova tartasz.

 

Tarot kártya a nem látható oldalad mutatja, lelki folyamatot, mit élsz, azt éled, amit szeretnél, mi hiányzik, ki vagy te.

Mindezt összerakva elmondom neked, és kiderül, számodra egyezel, e magaddal az életeddel ez által megváltozhat az, bent ami kint-et változtathatja. Ha akarod. Dönthetsz a most-ban. Nem a változásod erősítem, változz meg, akarattal, erővel, megváltoztatni valamit igen nehéz, megértést kapsz és a változás automatikusan bekövetkezik a fájdalmas hosszadalmas változtatás nélkül.

Konkrét egyszerű, egyéni, személyre szabott válaszokat megértéseket megoldásokat kapsz tőlem.

Az „emberek” nem szokták nyilvánosságra hozni azt, amit éreznek, ami megoldandó. Nem kérik egymástól és nem engedik a megoldani a bennük lévő problémákat. Érzelmi blokkokat! Káosz ez az a férfiak és nők részéről is, ami létezésben is megjelenik. Érzelmi sérülések, testi-lelki működés képtelenség mindenhol!

Halál a vége! Először az élet hal meg utána a test, mindegy hány éves vagy!

Miért nem segítik egymást? Miért nem veszik észre ezt az emberek? Miért nem beszélnek őszintén egymással?

A gondolataimban megjelent már létrehozok egy társkereső oldalt, amivel már elején „kiszűrhető” ki mit visz magával egy megszűnt kapcsolat után, ezt megoldva, haladva az életben már csak az új kapcsolatban önértékelés javítás a cél, ki mire számíthat, a másik féllel kapcsolatban hogyan segíthetik egymást a párkapcsolat beteljesülése érdekében, hogy a felsorolt történések ki se alakuljanak vagy megváltozzanak.

Á nem ÉN vagyok, a hibás mondják erre a férfiak és nők, változzon a másik!

És marad, úgy ahogy és ami volt!!!

Családállítás- tréningek. Minek??? Miért nem vagy jó úgy ahogy vagy. Belédnyomják így élj, szerinted az te vagy?

 

Példa.1

Pár éve vált el a férjétől a hölgy 33 évesen van két gyerek egy fiú egy lány. Látszólag minden rendben minden működik a hölgynél vonzás új kapcsolat lehetősége. Több kapcsolat is kialakul, viszont egyik se tartós, a második harmadik fizikai együttlét után megszűnik. Idővallum, 1hét-1hónap. Miért? Látszólag a pasi a hibás, Mert csak arra kellek, mondják a nők!

„Belemegy” a kapcsolatba a hölgy tudván vágyik az újra, viszont a férfi oldaláról valahogy nem működik a szex, mi is a gond, gond az van!

A férfi próbál teljesíteni, adni, hölgy nem jut el a teljes orgazmusig, színlel, ami ki is bukik a többszöri együttlét alatt. Őszinteség teljesítés képtelensége, hiánya, blokkolt érzés miatt a férfi szakít a hölggyel.

Oka a hölgy nem engedi meg magának az orgazmust ezzel büntetve önmagát és a párját. Oka trauma a múltban az előző kapcsolatban. Itt a férfiak sérülnek az új kapcsolatban. A férfiasságukon esik csorba.

Mivel elfelejtette ezt megoldani, feloldani, így se neki se az új kapcsolatban az új férfival képtelen az öröm megélésére, maga a kapcsolat nem működőképes.

 

Példa.2

Ez egy kicsit bonyolultabb történet, amit megosztok veled.

A hölgy 44 éves és tüdőrákkal diagnosztizálták. A párkapcsolata nem működött soha, mondta, pedig volt sok hosszú távú. Nem született gyerek. Ilyen kapcsolatba nincs az lélek, aki leszületne.

A hölgy elfelejtette, nem látta magát a kapcsolatban adott, adott, adott, vissza nem várt semmit, és nem is kapott ezért. (Karma)

A férfiak, akikkel kapcsolatban volt ezt észre se vették (szégyen)!

Annyira lefojtotta, elfojtotta magát tudatosan és tudattalanul- hogy a (pszichoszomatikus jelenség, amikor a lélek megbetegíti a testet), gondolatok elindítottak egy fizikai folyamatot, a tüdő megsemmisítését.

Megoldható igen. Kérdés megengedi e magának, hogy meggyógyuljon? Szerinted? A hölgy az orvosi feltárás óta Járt kinezológusnál, természetgyógyásznál, gyógyítóknál, reiki, prána-nadi, bejárta az országot,  1,000,000.- forintot költött arra, hogy feltárják az okát ennek, amit én 10 perc alatt elmondtam neki. Elmondtam, mert kérdezte, itt már nem az ok a lényeg, hanem hogy van e még ereje, mindezt megváltoztatni?

 

 

 

 

Példa.3

Hasonulás, az előzőhöz, egy férfi ugyanezt élte meg, adott, adott, adott, de visszavárta ezt a kapcsolatba itt a különbség.

Hiába várta viszont nem kapta vissza, ezért önmagát okolta. Okolta magát, azért mert nem tud teljesíteni aktussal. Miért is? A hölgy csak csiklóval elégült ki. Ezért orális kényeztetésben profi lett, de a hüvelyi örömöt, nem élte meg soha. Csak ilyet kapott a férfi élete során, kivéve 1 hölgyet, aki sorozat élvező volt, két perc leforgása alatt 5-6 orgazmust is megélt hüvelyben. A gond az volt itt, hogy a hölgy hamar kielégült, orgazmus sorozat után, a hüvelyváladék termelés megszűnt, elment a kenés, így a férfi nem tudta folytatni az aktust, hogy neki is jó legyen.

Folytatása ennek a történetnek a férfi pornófüggő lett, olyan kisfilmeket keresett, amiben ezt látta hölgy megéli az aktust a férfival.  A férfira nem figyeltek a kapcsolatokban, hiába kérte, nem kapott vissza törődést. A hölgyek hibája (szégyen)!

Lehetne mosolyogni ezen, milyen faramuci, és kreatív az élet.

 

Példa.4

Spirituális gyógyító hölgy 53 évesen 2 év különélés után visszaköltözik a volt férjéhez (32 éve nem működő kapcsolat).

Csak a gyerekek és a ház miatt maradt ott 30 évig ???? 30 évig, de miért, azért ment vissza, hogy a saját fiát lássa ugyanazt éli ??????????????????????? Harminc év, 30 év alatt megtelik, tele lesz a lélek minden szarral!!!!!!!!!!!  A 32 éves fia most költözött haza menekülve a rosszul működő házasságából. Érted ugye?

Elmondása: az első gyerek nemzése után egy házba, de külön szobába aludtak, a férj alkoholista. Visszaköltözik és azóta egy szobába és egy ágyba alusznak az alkoholista férjjel.

 

Példa 5

52 éves hölgy és a csontkovács esete, a csontkovács elmondása alapján. Megérkezik a hölgy a csontkovácshoz, ráadásul ismerik egymást régről, ismeri a csontkovács feleségét is, családját is. Régebben összejárt a két család. Mondja, a csontkovács az ismerős hölgynek szabaduljon meg egy két zavaró akadályozó ruházattól. Természetes. Régi ismeretség, bizalom. A hölgy nekikezd vetkőzni és mosolyog, leveszi a farmert, leveszi a pólót, leveszi a melltartót is egy bugyi maradt csak.

A csonkkovács teszi kajánul mosolyogva a dolgát majd a végén megkérdezi miért öltözött le ennyire? Válasz ÉLVEZKEDNI jöttem.

Az ingyen munka, a látvány, maga a történés, megérte?

 

Példa 6

Jelzések, amiket érdemes észrevenni.

Egy család esete, 46 éves férfi felesége és két nagylány. A 46 éves férfi családjában traumák sorozata vette kezdetét, Meghalt a fiú testvére szívmegállás következtében, egy nyári családi strandon fürdőzés közben.(Nem ugrott hidegvízbe) Újraéleszteni nem tudta az egészségügyis ügyeletes.  Következő trauma meghalt az édesanyja szívmegállással diagnosztizálta a mentős. Majd meghalt a 46 férfi, szívmegállást állapított meg a mentős.

Vajon ki lesz a következő? Morbid kérdés, de a lánc nem szakadt meg, nincs megoldva ez a vérvonal karma.

Ha tudjuk, ha nem, az élet erről szól nincs kivétel!