• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Érzelem, avagy energiák előjelének megváltoztatása

A letárolt érzelmek, előjelének megváltoztatása, akár egy vagy több életterületen, némely esetben a teljes egészében. Elsősorban a negatívat pozitívvá vagy semlegessé. A letárolást a lélek végzi vagy más szóval a tudattalan. A miértje talán az, hogy emlékezz mindenre, vagy felejtsél. Ennek oka ott gyökerezik, hogy feladatként megoldásként kínálja fel újra és újra a létezésben ugyanazt a történést, az életed napjai, és általad teremtődik meg azzal az előjellel, amivel a letárolás történt.

Amit mind testileg és lelkileg érezni fogsz és hatással lesz rád, mindaddig, amíg tested van.

Mivel van egy testünk, ha így ha úgy fogalmazom, most van. Ez tény. És érzésekkel jelez. Van érzelmünk „ami valahonnan előjön” ez a lélek, ami jelez. Ha akarjuk, ha nem akkor jelez jelezni fog.

Az én fogja, látja azt, amit jelez a test-érzésekkel, testen való megnyilvánulásokkal, elváltozásokkal, és jelez a lélek érzelmekkel, vágyakkal, félelmekkel és még sorolhatnám tovább is. Persze hasonlóságok vannak de nem összekeverendő, mint például a fájdalom. Egy testi fájdalom más, mint egy lelki fájdalom.

SZÜKSÉGES: AMIKOR TESTI JELZÉS VAN!

Kikapcsolni ezt nem tudjuk, de tudnánk, valóban kikapcsolnánk.

A jó érzés egy meleg illatos fürdő, amire azt érezzük a testnek jó. Ha ezt érzed, nyugalmat kapsz ez egy érzelem.  Ha kikapcsolnánk jót is kikapcsolnánk.

Igen? Nem?

Hogy ne érezzük azt, ami nem jó, akkor igen?

Ehhez tökéletes kábító-nyugtató szerek vannak a piacon, fájdalomcsillapítók, nyugtatók tömb-kellege, amihez már patikákban önállóan dönthetsz, megveszed e. Ilyen esetben pénz adsz egy kis testi-lelki megnyugvásért.  Esélyt nem adva magadnak arra, hogy, segítséget kérj. Kikapcsol téged annyi ideig, amíg a hatóanyag anyaga hat. De mi van utána? Megoldotta azt, amit ki akartunk addig kapcsolni? Vagy újra kikapcsolót veszünk be? Némely esetben igen jó szolgálatot tesz, egy pillanat alatt létrejövő heves fejfájásra, javaslom, dobj be egy gyógyszert, elmúlik 5perc alatt. DE ha ez a heves fejfájás nap, mint megjelenik, érdemes lenne elgondolkodni, hogy mitől alakul ki és megoldani.

A legjobb kapcsolók mi vagyunk, kikacsolhatjuk, megszüntethetjük, megváltoztathatjuk, ha AKARJUK. De akkor is, ha már többen mondták azt, változz meg, de nem tudod mit is kell.

Kikapcsolásnak vannak viszont feltételei:

Érzelmileg tisztában légy:

Önmagaddal, Működéseddel, Önértékeléseddel, Fizikai helyzeteddel, Gondolkodásmódoddal

És ami fontos, hogy ezt akard megérteni, megoldani.

Tőlem, ha kérdezed, mit teszek: Összehasonlítom benned azt, amit mondasz és hozzá, amit gondolsz, hogy érzel, milyen érzés valósította ezt meg a fizika szinten,, amit most élsz”” és milyen érzelem kell ahhoz neked, hogy azt éld, amit valójában szeretnél.. Kitisztázva, mindez helyrerakódik belső, és a káoszból rendszer lesz.

Ha megtörtént, vagy történik veled valami, ami nem jó az megoldható, megváltoztató! Érzelmileg rendben vagy, azt jelenti, bátran felvállalod magad mindig minden helyzetben. Helyesen reálisan tudsz dönteni, és tettekkel is alátámasztod mindezt.

Így kavarodás nélkül, egyszerűbb, átláthatóbb, élhetőbb életed lesz.

Ha életed napjai történései, már nem azok, amire rég vágytál, és csak feladatokat látsz, a külső világ történései se azok, amik emelnek, és haladásra fejlődésre adnak lehetőségeket, akkor pont ideje annak, hogy változtass.

A miértjét már érzed, tudod, de hogyannal bajban, gondban vagy. Valamelyik elérhetőségem keress bátran, megoldjuk, a bizalom fontos, a lényeg az, hogy haladj, és újra élj.