• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Dob körök

Dob-kör – Együtt dobolás 1 napos

Az összejövetelen több időt vagyunk kint a természetben, figyeljük az állatokat, a természet jeleit, figyelünk egymásra, erősítjük egymást, hogy az esti közös dobolással könnyebb legyen a jelenlét elérése.

Több figyelmet szentelünk a dobra, a csörgőre. Jobban megismerkedünk ezzel a csodálatos eszközzel, ami erejével segíti beteljesíteni, megvalósítani, elérni a célunk. A dob egy plusz erőt ad Életünk, vágyaik megvalósításához, elengedni kívánt negatív tulajdonságunkhoz. Képzeld el, szeretnél megváltoztatni valamit, minden nap arra ébredsz, ezt már letennéd, nem kell, vagy akarsz valamit és nincs ott. Telnek a napok, hetek, hónapok, és nincs változás. Lassan elfelejted, mire vágysz, miért nem kapod meg kérdezed. Nem tudod, hogy kell csinálni.

Nos, a lehetőség, amit ajánlok, fogj a kezedbe egy dobot, dobolj érte. Itt teszel érte, akarod, hogy megvalósuljon, erőd is van hozzá, segítek precízen megfogalmazni kérésed, hogy azonos rezgésbe kerüljön veled, vágyaiddal, hogy megkapd.

Megtanulhatod, hogyan kell jelekből olvasni, mit mutat a környezeted, mit jeleznek az állatok, hogyan használd ezeket a jeleket, megmutatom neked a természet csodáit élvezni – Tűz, Eső, Szél, Föld. A cél a teljes harmónia elérése az ember és a természet között.

Miért is jó ez? Velem történt meg régen. A szél, amikor jó erősen fúj nyáron, kellemesen széttárjuk a kezünket és élvezzük a levegő csodáját, ahogy hajunkat megborzolja, enyhíti testünk, és kellemes illatokat érzünk. Télen hidegben „csontig hatol” szoktuk mondani. Tél van, fúj a szél, így még hidegebbnek éreztem, no, gondoltam itt az idő, hogy megbarátkozzak a hideg széllel. Kinyitottam a kabátom és szembe álltam a széllel, addig se csak fújdogált, de egyből észrevettem, hogy most már egyre erősebben fúj. Álltam és tűrtem, már az elviselhetetlenség határán voltam, de bírom még mondtam magamnak… aztán fordult bennem valami, gondolataim már nem voltak, csak a hideg szél és én maradtunk, és ekkor jött egy érzés, ami a testemnek egy elfogadást adott. Már nem fáztam, csak éreztem a szelet. Pár napra rá az utcán mentem nyitott kabáttal, jött a szél, gondoltam ismét végigcsinálom. Láttam egy embert, aki egy pár lépéssel előttem haladt, szinte leszaggatta a kabátot a szél róla, ő nekifeszülve küzdött ezzel az erővel, én kigombolt kabáttal sétáltam el mellette és hajamat se borzolta meg a szél! Ez mondom egy véletlen, nem az volt, lett egy új barátom a SZÉL!

Gyakorlatban, miként és hogyan használjuk a dobunkat. Dob megismerése, hangolása. Felkészülés a dobolásra, dob ütemek és hatásuk. Mire használhatjuk még a dobot. Ki használhatja, és hogyan Ne használjuk. Révülés. Saját és mások rezgésszámának emelése. Ezekre mind választ kapsz.

Ismerkedés egymással, közös fagyűjtés, főzés, közös étkezés. tűzrakás, és egy csodálatos közös dobolással zárjuk a napot.

1 napos Dob körök időpontjai:

Időpont, helyszín kövesd a Facebook oldalamat.

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

Válassz időpontot!*