• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Home / Rólam

Rólam

A jelenlegi életem során sok tant meghallgattam, praktikákat tanultam, melyek fizikai, lelki és szellemi megtapasztalást adtak.

Ma már nem a tan megtanulásával gyakorlásával, szavaival, hanem a tanok által megélt, átélt, megtapasztalt,  évtizedek tudásával élek.  Utam ez lett,  hivatásomnak tekintem.

Felidézem volt mesterem szavait, aki ezt mondta: NE engem kövess, ne azt csináld, amit én, használd azt a tudást, amit megvettél magadnak, próbáld ki, cselekedd meg, tedd meg, tedd bele a saját 50%-odat.  Ma ezt mondom neked én is !

Tudom, ma már közelebb vagyok magamhoz, a belső–külső egyensúlyomhoz.  Megértettem azt, hogy kell elfogadni, elengedni, megbocsátani, feloldani, tudom mit jelent tenni magamért, másért. Elfogadni azt amit szeretek és ami van. Élni a teremtett világban!

 

Az élet iskolájában, amit megtanultam, magamnak tanultam meg.  Én használom ezt a tudást, tudatosan, amit megtanultam, legyen ez elméleti vagy gyakorlati, beépítettem mindezt a saját életembe, napjaimba.

Barkácsolós „ezermester típusú” vagyok, fémmel, fával bármiből, amibe fantáziát látok szép dolgokat készítek.

A saját életemben egyedül küzdöttem meg a saját kapuőreimmel, félelmeimmel, betegségeimmel.

Ma már érzem,” milyen” erők működnek, amit megoldottam az megváltozott, ezt magamért tettem.

Régóta jelen vagyok a spiritualitás e területén és kívánom neked is tovább adni ezeket a tanokat, tudásokat, hogy a te életedben is azt a pozitív változást hozza, mint az enyémben. Jobbá váltam mind a magam, mind a világom számára.