• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Home / Vélemények

Vélemények

Lassan már 3 éve vagyok ott, minden Sámán ünnepen, Spiri körön, Dob körön... mikor először mentem, el a sámán ünnepre, nem igazán tudtam mire számíthatok, csak valamiért érdekelt ez a világ, mi történik egy ilyen ünnepen. Ami először megtetszett az az emberek sokszínűsége volt, hogy nem csak egyféle embercsoport foglalt helyet ebben a körben, hanem fiatal, idős, nők, férfiak, gyerekek (néha) volt aki nyitottabb volt volt aki még zárkózottabb, szimpatikus számomra és volt aki kevésbé volt szimpatikus. és mégis mindenkitől, lehetett tanulni, valamit mindig mutattak nekem, magamról. persze ehhez is kellet egy kis idő míg rájöttem. Nem utolsó sorban jó barátokra is leltem, akikkel nem csak az összejöveteleken szoktunk találkozni. Jó kapcsolatok épültek ki.

Nekem minden ünnep más és más, mindig ad számomra valami újat, talán ezért nem is unom meg, még ha csak a társaság vagy kikapcsolódás miatt mennék, el úgy érzem, már az is megérné, mindig jó a hangulat! Jó élmény, a közös evés-ivás, az, amikor az éjszakai szertartásra készülünk, a fagyűjtés a közös esti tűzhöz, a nagy beszélgetések, a közös meditációk, érdekes élményeket lehet megélni, bár ez sokszor egyénenként változó. Na és persze az esti dobolás a tűznél, na, az egy más világ, ott valahogy mindig valami erő tölt el, valami kinyílik és történik, aminek történnie kell. Lehet érdekes tapasztalatokra szert tenni... :)

Úgy érzem sokat változtam ezalatt a pár év alatt, sokat tanultam magamról így sikerül meglátnom azokat a dolgaimat, amik problémát (jelentettek) jelentenek az életembe, tudom kezelni őket, valamit gyorsabban valamit lassabban. erősödök lélekben, szellemben, közelebb vagyok ahhoz, amit mindig szerettem, szeretek a természethez, sok dolgot másként látok már mint régen!

Csabát eleinte nehezen fogadtam el, de mindig volt bennem egy érzés, hogy de igenis ott a helyem, meg hát amúgy is mindig jól érzem magam a körökön, ünnepeken. Volt sok érdekes beszélgetésünk, amit mondott nem mindig volt egyértelmű számomra, vagy olykor befejezetlennek éreztem, de azt hiszem ez pont így volt jó, mert arra késztetett, hogy gondolkodjam el én magam a dolgaimon, nem volt kész teljes válasz mindig és igazán így váltak saját válaszokká, megértésekké bennem. az igazi válasz mindig bennem volt a kérdéseimre, Csaba segített rálelni.

Mindenkinek megvan a maga útja, az én utam most erre visz. A szíved érzi hol a helyed és oda fog húzni, hogy ha hagyod.

Silkó Krisztián - Debrecen

Sámán ünnep:
Csodálatos megélni és megtapasztalni a természet hangját, eggyé válni vele mikor magunk mögött hagyjuk a megszokott életritmusunkat. Itt megszűnik minden, a dobok hangja elröpítenek valahová, a lélekruhánkat megtisztítja, kinyitnak egy kaput és lehetőség nyílik szembenézni a problémámmal és ebben segít a sámán (Csaba), hogy hogyan oldjam meg. Örülök, hogy megtanulhattam, hogy a természetnek milyen ünnepei vannak, melyet egy csodálatos szentelt tűznél való dobolással élünk meg. Napközben gyakorlatok, beszélgetések rá világítanak az életfeladatainkra, és ami akadálynak tűnik számunkra, megértés születik bennünk, hogy merre menjek, mit tegyek, hogyan engedjem el.
Spiri kör:
Kis közösségben könnyebb egy adott témát végig beszélni, kérdezni. Közvetlen kapcsolat van, és ez jobban tud segíteni, megoldást találni a gyakorlatok által.
Dob kör:
Az egy napos kikapcsolódás is nagyon jó, mert itt is van sok tanítás, dobolás, de nem olyan, mint a sámán ünnep. Mert az a csúcs!
Mit kaptam a sámán ünnep által?
Több lettem, más lettem, életvidámabb, megélhetem önmagam, örömmel és tisztelettel fordulok a létezés felé és észre tudom most már venni, hogy ő is figyel, köszönt és vigyáz rám. Barátokra leltem Csodát kaptam.
Köszönöm neked Csaba!

Hajdú-Biharból egy hölgy

Minden ünnep és spiri kör felülmúlta a várakozásaimat. Mindig többet kaptam, mint amire számítottam. Olyan tanácsokat és technikákat, amik a mindennapi életben alkalmazható és könnyebbé tették az életemet. Az ünnepek jól szervezettek, nagyon jó a csapat és jó vendéglátó vagy. Ami még tetszik, hogy figyelsz ránk, ismersz minket és tudod, hogy miben kell a segítséged. Örülök, hogy megismertelek Téged / Titeket!

Kiss Bálint Debrecen-Anglia

Amikor az anyagi világban, nagy részben, amit el tudtam képzelni, megvalósítottam, akkor ereztem rá, hogy nem stimmel az életem. Fizikai tünetekben mutatkozott. Ez volt az ok, amikor elkezdtem ``keresni``. Akkor nem tudtam kit es mit.

Sok mindent olvastam, hallgattam, a figyelmem egy részének egységei másra is orientálódtak innen. Aranyos Csabához, közepesen hosszú út után jutottam el. Köröket tartott, amiken mindig részt vettem önnön Magamért. A specialitása, mert minden tanítónak van, a természetben való elmélyülés volt. ``Sámánünnepeket`` tartott. Az első után azt mondtam, ide többet soha (nem részleteznem, az akkor felmerülni látszó okokat). Mégis két hónap elteltével, újra ott voltam, azóta is.

Hogy mit ad? Teljesen mindegy, amíg azt érzed ott a helyed, légy ott, a fejlődésed egy szakasza, ami kijár NEKED, MINDANNYIUNKNAK. Kicsit elfogult vagyok már, mert mélyebb már ez a kapcsolat. Viszont, ha ez az érzés ezen a szinten, ebben a minőségben is megjelent, az nem lehet rossz. Nekem nem. Ennyi a lényeg.

Sz.Sz. Debrecen

Sámán ünnep, péntek = ráhangolódás az ünnepre, szombat = készülődés az esti ünnepre = mindenki = közösen = ki mit tud, teszi a dolgát.
Esti ünnep: Szert tartunk, gyönyörű Szertűznél és a lovaink a dobok, megetessük, őket parázzsal mire paripává változnak és repítenek mindannyiunkat a csillagösvényen keresztül a világmindenségébe.

Mire nem számítottam: ennyi pálinkára, ami többszöri összejövetel után, csak kihozta belőlem is a nem odavaló lerakódásokat, terheket. Most már tudom, ez így volt jó. Megtettem fizikai szinten és Megtétetett lelki és szellemi szinten is.

Amikor először voltam és az összes többin is: Pozitív változás az a csoda, hogy lehet, a négy elem világában észrevenni, alkalmazni és megteremteni a harmóniát, mindennapjaimban, mert, játék az élet és élet csak a játék. Nem dolgozok, csak játszok.

Az is pozitív változást ad Nekem, úgy érzem, hogy kapok védelmet, áldást a következő időszakra. Pontosan ezt még nem tudom, hogy csinálod, Csaba, de nagy Mágus vagy!
A Sámán tudás kijelentése nagyon megérintett: A létezésben, minden egy, minden él és minden mindennel kommunikál!!! Ezt már kóstolgatom a mindennapjaimban.
Szólottam, köszönöm a létezésnek.

üdv: Tihi

Sámán Ünnep
Vélemény: Szükséges a rendszeres átélés, megélés, hogy a bennem lakozó vágy tüze, az sose lankadjon. Fontos tudnom az Életem minden pillanatában, hogy számomra mi a legkedvezőbb dolog, történés és döntés, és mi alapján tudok az arany középúton járni.

Megélés: Kezdetben el sem lehet hinni az eseményeket, de mivel velem történik, ezáltal ez nem lehet mese. Amint megtapasztaltam a Magasabb Erőt, akkor a kéréseim hamarabb realizálódtak. Minden nap megteszem a szükséges lépéseket, hogy a vágyaim valóra váljanak.

Dob körök
Azon emberek találkozója, akik a saját életük nehézségeire nem problémaként, hanem feladatként tekintenek. Ebben a tudatban veszek részt az eseményeken, hogy a Jelen pillanatában tudjam a kéréseimet megfogalmazni, és azt is tudjam, hogy a feladataimat milyen formában oldjam meg.

Spirituális körök
A találkozások alkalmaival sajátítom el azon gyakorlatokat, amelyek által mindent megteszek azért, hogy az Életem minden pillanatában, az Örömben, Sikerben és a Tudatos Jelenlétben legyek.

P.Gy. Hajdú-Bihar