• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Földi tevékenységek, Vállalkozás, Munka és/vagy Hivatás

Összhangban veled, életeddel, tudásoddal, vágyaiddal, Terveiddel, céljaiddal,

Munkaváltás, munkakörváltás, Munkahelyváltás,

Azt hogy most mit dolgozol, vagy nem dolgozol, fizika vagy szellemi munkát végzel természetesen a te döntésed, vagy nem. Ha már unalmas vagy kinőtted, és nem ad élményt nem fejlődsz benne, mást másképp szeretnéd, a családra, párra, pihenésre nem jut kellő idő, ideje a váltásnak. Mindezt úgy érjük el, hogy ne legyen anyagi fennakadásod, életminőséged bővítésére, családi fejlődésre, pihenésre lehetőséget kapj. Mindehhez még azt, hogy jól dönts. Merj belefogni!

Hivatás

Ha szereted és életed vágya az, amit most csinálsz, de még teljes ez akkor megérettel rá, hogy egy hivatást is elkezdj. A tudásod átadása a feladat. Ehhez hozzásegíthetlek, ha eljött az időd. Így teljes és kerek lesz az életed, a milyensége nagyságrendekkel fog nőni.

Vállalkozások segítése, Üzleti élet

Minden vállalkozás számára a megfelelő munkaerő vagy hely megtalálása egy igazi feladat, eldönteni, hogy ki legyen az, akiben megbízhat, aki becsületesen fog dolgozni, erősítve a vállalkozás sikerét.

Egy beadott pályázat kevés ehhez, igazából akkor dől el, ha már dolgozik, és napok, hetek után kiderül, hogy nem jó döntés, akkor egy újabb herce-hurca kezdődik a kiválasztásban. És akkor se biztos, hogy a megfelelő „szimpatikus” jelölt kerül arra a helyre, ahova felvettük. Segítségemmel megnézzük a jelentkező hozzáállását, hogy miért is jelenezett erre a munkakörre, mire számíthatsz vele kapcsolatban, segíti-e majd vagy esetleg akadályozza a vállalkozásod, be tud-e illeszkedni a csapatba vagy inkább bomlasztó típusú. Hosszútávra gondolkozik, vagy csak kereső.

Előfordul, hogy a működő vállalkozás nem sikeres, én tudom, hogy lehet sikeresebb is!

Lehetőség az újításra a meglévő dolgozók, üzlet, és az akadályozó tényezők átvizsgálása és ezek után a vállalkozás elindul, beindul.

Az akadályozó erőket, amiket nem lehet fizikai szinten észrevenni, megnézem, mi az ami, vagy ki az, aki akadályozza a vállalkozás működését. Legyen ez egy alkalmazott, vagy maga a tulajdonos, vagy egy külső hatás, a hely, de egy karma, vagy lehet egy vagy több kóborló lélek is. Debrecenben is és Magyarországon, több ilyen hely, üzlet, étterem, bár, szálloda működik, ahol már segítettem. A helyek neveit bizalmasan kezelem. Megjelenésemmel, öltözködésemmel és tetteimmel nem keltek feltűnést.

Állás és Munkakeresők

Régóta nem dolgozol nincs lehetőség? Nem azt kínálják fel számodra, ami neked is tetszene? Kevés az anyagi?  Belefáradtál már a semmit tevésbe? Pályakezdő vagy és tanácstalan?  Mit is szeretnék csinálni? Teszed fel a kérdést mindig önmagadnak.  Nincs ötleted?

Ha akarod lesz! Hogyan? Lehetőség adott, ha ezt olvasod, bármely elérhetőségemen keress.

Az élhető élethez elengedhetetlen az, hogy amit dolgozol, szeresd csinálni, azt csináld, amihez érzéked van. És a vágyaidban, gondolataidban, érzelmi világodban is ez legyen.

Amennyiben nem ez van, biztos van valami oda-nem-illő abban a munkakörben és ez TE vagy.