• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Sámán-Táltos dobos Összejövetel

Sámán-Táltos dobos Összejövetel Természet – Létezés Ősi Ünnepein

Sokkal többet szerettem volna tudni, érezni attól, hogy a tűz melegít, fúj a szél és esik az eső, és mi is az, hogy föld. Számomra, mikor kint lehetek a természetben, odaadja és odaadta a csodáját mindig.

A sámán-táltos dobok elkészítéséhez megkaptam azt az erőt és tudást az égiek által, amivel képes lehetek ezen erők megvalósítására, számomra ez hatalmas megtiszteltetés ezen tudás birtokába lenni.

Változtam, mert az Égi segítőim így akarták. Megérettem a változtatásra.

Sámán-Táltos  dobos összejövetel.

Azt adjam oda nektek, amire vágytok, amit meg akartok tanulni, a paripátok használati tudását, útmutatóját, és ehhez kapcsolt erők erejét!

„Édes kis gazdám ülj fel a hátamra és szelek szárnyán elviszlek, oda ahova szíved szeretete vezet engem. „

A te dobod a te paripád. Megtanulhatod, hogy kell a saját paripádra felülni.

Ne engedd, hogy más is felüljön rá.

 

Sámán-táltos dobos összejövetel :

Avatás-hozzád kapcsolás előtt van egy dobod.  Avatás, szentelés, utána paripád, segítőd lesz a dobod mindazokkal az erőkkel felruházva, ami dobhoz rendeltetett évezredek óta.

Erőállataid lesznek a segítőid. A négy elem lesz a tanítód. A természet szellemei vezetnek, segítenek téged az utadon.

.

Ahova szíved szeretete vezet:

Oda kell, menj, Nincs más út. Őseink tanítóink ösvénye ez, ami az önmegvalósítás Útja.

Minden napfordulókor 4-alkalom, és 4-alkalom a köztes időben, egy évben 8 így alkalommal ünnepelünk. Az ünnepeket mindig a természetben, kint a szabadban, éjjel égő tűznél töltjük el közösen. Aktívan vagy passzívan, tudatosan, vagy csak kíváncsiságból veszel részt a rendezvényen, mindenképp élményekkel, tapasztalásokkal távozol, a természet nem válogatja meg ki, vagy mi vagy, tanuló vagy tanár, racionális, vagy spirituális ember, egyszerű körülmények közt élő, vagy bőn van neked mindenből, ő csak ad, neked is. Ha jönnél, segít, hogy ott legyél. Mint ahogy van nemes fa, dió, tölgy, bükk, de a madárcseresznyefa nélkül, mit is ennének a madarak, ha a földet hó borítja. Gondolj bele, mint a virágzó réten milyen gyönyörű a kamillavirág, de a bogáncs virága is gyönyörű, vagy az egyszerű pity-pang is. Ez a csodálatos szín-kavalkád együtt még szebb.

A rendezvényen részesülhetsz a közösség, az ünneplés, a szertartás, élményében, a megnyilvánuló Természetlények, Géniuszok áldásában. Találkozhatsz a rég nem látott barátaiddal, tanítványtársaiddal, és új élményekre, ismeretségekre, kapcsolatokra tehetsz szert, ez által is a lelket nemesítjük.

Célja az összejöveteleinknek:

Hogy ne csak átéld, megéld, megtapasztald, az összejövetelek adta élményeket, hanem tanuld, meg mire lehet, és hogyan használhatod a hétköznapi életedben a dobod-paripád.

Számomra fontos életérzés az, amikor több napot együtt tölthetek hasonló gondolkodású, jó humorú, élni, tenni vágyó emberekkel, na persze senki nem született ezekkel az adottságokkal, fejleszteni, tenni kell érte. Egy filmben figyeltem fel egy mondatra és ez a mondat megmaradt bennem, ami jó példa ide: Egy bunyóstól megkérdezte egy ember, Te hol tanultál meg így bunyózni? Jött is az egyszerű válasz, bunyókban.

Mi is itt tanultuk meg, milyen önfeledtnek lenni, beszélgetni, ismerkedni, barátkozni, mosolyogni.

Képzeld, el elmész, egy olyan helyre, ahol nem ismersz senkit, persze nehéz szóba elegyedni mással úgy, hogy a másik ne azt érezze, hogy rossz szándék van mögötte. Nálunk, velünk, nincs hasonló, helyette van kedvesség, ami azt jelenti, hogy segít mindenki – mindenkinek önzetlenül, kedvesen. Legutóbbi összejövetelünkön, egy hölgy két kicsi fiával jött el 3 napos összejövetelünkre, mondta nekem, hogy „rosszak” a gyerekek és hozhatja-e őket. Mondtam neki, hogy természetesen igen, hisz tudom, nincs rossz gyerek, nincs hiperaktív gyerek. Mikor megérkeztek, láttam, hogy az anyukának pihenésre van szüksége, a gyerekeknek pedig arra, hogy önállóan, felszabadultan játszhassanak, kipróbálva önmagukat. Mivel volt még rajtuk kívül 3 hasonló korosztályú gyermek, így hamar sikerült nekik megszokni egymást és ment is a közös játszás, az anyuka meg tudott pihenni, kikapcsolódni.

Költségek: A szállást a szombat esti meleg sámánételt is italt, és a tudást.

Kint a természetben, a természettel együtt legyünk.

Vagyis nem egy előadás ahol székbe ülve hallgatod, mit mondok, részese vagy minden történésnek, Mint vezetőnek spirituális tanítónak, a legfontosabb az összejövetelen, hogy lássam és érezzem azt, hogy a megjelenő emberek, legyen az férfi vagy nő, idős vagy fiatal, feloldódjon, önmaga legyen, jól érezze magát.
Általam és a jelenlévők által megkapod azt a törődést, figyelmet, ami a Megoldást is adhat a problémáidra, változást hozhat az életében, amit más helyen és környezetben nem kaphatsz meg. Ez a valóság, ami maga a fizikai valóságod. Meg tudod érinteni a másikat, érezheted testi jeleidet, nőisségedet-férfiasságodat megnyilvánulhat tetteidben. Ez az önbecsülés alapja. Érzékszerveid bizseregnek, látnak –hallanak – és éreznek!

Milyen ez az érzés, amikor leülsz egy pillanatra és körbenézel, és azt érzed, jól érzed magad! Ami ezután jöhet, barátságok, ismeretségek, jó kapcsolatok, akik nem használnak ki téged, mert te se használod ki őket. És örülsz, hogy itt lehetsz.


Hány éves lehetsz? Nincs korhatár. 18-év alatt jó, ha szüleiddel jössz, de ha elengednek, gyere egyedül.

Mit hozz, az összejövetelre étel-ital!

Az összejövetel több napos így költségkímélés miatt önellátóak vagyunk.

Készíts valami finomat, amit te tudsz a legjobban elkészíteni. Nem kell sok.

 

Példa:

sajtos pogácsa, krumplis pogácsa, gombasaláta, franciasaláta, krumpli-saláta, hal saláta, sült húsok, csirke, malac, házi füstölt kolbász, fokhagymás oldalas, sült csülök, fasírt, kolbásszal töltött fasírt, zöldséges fasírt, Sütemények: habosak, édesek ,sósak, pici falatkák változatos belső tartalommal, torták, Régi nagymama korabeli kapros dübbencs, és egyedi újdonságok.

Innivalók sokasága: Amit szeretsz! Házi pálinka, vegyes, szilva, alma, körte barack, sör, bor, rum, sámán bor ez az én specialitásom, borok, fehér-vörös, víz, szörp üdítő

Kávé, tea, citrom, zöldségek, gyümölcsök az évszaknak megfelelő,

Péntek esti vacsora, szombat reggeli, vasárnap reggeli: A hozott ételekből mindenki azt fogyasztja, amit megkíván.

Mibe menjek, mi kelhet még? Laza és kényelmes öltözetedben, amiben jól érzed magad plusz váltás ruha és cipő! Poliform, pléd, amire leülhetsz nappal és éjszaka a tűznél, és nem gond, hogy koszos lesz. Zseblámpa, bicska zsebkés.

Hol alszunk, tisztálkodunk?  4-5 személyes tiszta, télen fűtött faházakban, tiszta ágyneműben, vagy hozott saját ágyneműben (Javasolt). Tiszta WC, fürdő és meleg víz áll rendelkezésre mindig!

Programok: Az összejövetelek alkalmai napfordulós, napéjegyenlőség és a köztes időpontok összesen 8 alkalom mindig más egyedi plusz programokat tartalmaznak a felsoroltakon kívül.

Test-Lélek tisztítás (éjjel égő tűznél)

Dob tisztítása (éjjel égő tűznél)

Dob felszentelése avatása hozzád kapcsolása, erőállataid, segítőid aktivizálása a dobhoz, hozzád,

Szimbólumok bekapcsolása.  (éjjel égő tűznél)

Révülés dobbal (éjjel égő tűznél)

Napi programok:

 Van, egy dobom mire használjam!  (elméleti út-mutató)

Tárolás, karbantartás. (elméleti út-mutató)

A dob hangolása!  (gyakorlati út-mutató) (nappal és éjjel égő tűznél)

A dob megszólaltatása, miként, hogyan, egyénileg, közösen (gyakorlati út-mutató) (nappal és éjjel égő tűznél)

Testi Lelki tisztítás dobbal (gyakorlati út-mutató) (nappal és éjjel égő tűznél)

Csakratisztítás, harmonizálás dobbal (gyakorlati út-mutató)

Dobbal („gyógyítás”) tudománya (elméleti és gyakorlati út-mutató)

Dob üzenetei, jelzései, Mit hogyan vegyél észre! (elméleti és gyakorlati út-mutató)

Hogy segítsünk, teremtsünk a dobbal az összejövetelen és hétköznapokban. (elméleti és gyakorlati út-mutató)(nappal és éjjel égő tűznél)

Testet-lelket erősítő gyakorlatok, misztikus próbatételek, meditációk, önismereti gyakorlatok, önfejlesztő gyakorlatok. Közös túrázás, erdei séta, virággyűjtés, fagyűjtés. Közös játékok, arcfestés. Segítő beszélgetés velem. A nap, a hold, a négy elem, Szellemi segítők, Szellemlények, erőállatok, misztikus lények, segítő ereje.

Éjjel égő tűz mellett, vágyainkat keltjük életre, valósítjuk meg. Azért teszünk, hogy hétköznapi életünkben azt éljük, meg ami szeretnénk élni. A sámán világa, az én világom, kuriózum, mely a végleteket és határokat súrolja e világ és a többi világ között, a bátrak a vágyaikat megélni vagy elengedni képes embereknek adja oda tudását vagy mutatkozik meg fizikai jelenésben a négy elem. Mindig más és más formában. Megmutatatja magát szelíd mivoltában, csendben, vagy fény alakjában, vagy betakar puhán lágyan szelíden.

A 3 napos Sámán Ünnepek időpontjai:

Debrecen Közelében 2019 03 22-23-24   Információ Időpont helyszín, kövesd a Facebook oldalamat.

Töltsd ki az alábbi űrlapot a jelentkezéshez!

Válassz időpontot!*