• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Sámánná avatás

A létezés lehetőséget ad neked is hogy közelebb kerülj hozzá, felkészít és tanít arra, hogy ezt az ősi utat járd. Ez a milyenség egy több egy más egy magasabb élet-rezgési forma.

A határok megtapasztalása mind fizikai, mind lelki szinten. A határokon túli látásmód érzékelése, érzelmek megváltoztatása!  Megtanít tovább lépni egy gondolat, lélek, által szabott korláton, megtapasztaltatja teljes szabadság a jelen állapotát.

Megismerheted a négy elem misztériumát, erejét, segítő hatalmát. Felvértez erővel és hatalommal, hogy te is tudj bánni ezekkel az erőkkel, tenni létezésünkért, magadért, másokért. Áldás ad és segítő kezet feladataid elérésére, megoldására, megvalósítására.

A sámándob erejéhez a hozzá kapcsolt szellemi segítők, erőállatok hatalmát, tudását is megkapod, Alkalmas leszel a dob tisztítására, és avatására, szentelésére.

Védelmet ad a „sok” spirituális tevékenység negatív hatásai ellen, a szellemvilág kísértései ellen.

A természet tiszteletére tanít, a természet szellemeivel együtt élni velük harmóniában, egyensúlyban létezni.

Hiszek abban, hogy minden ember, köztük te is, ki ezt a sort olvasod, képes vagy megteremteni a belső békédet, a harmóniádat, amely szükséges ahhoz, hogy életed minden napján és minden helyzetében legyen boldogság, szeretet benned és tudj ebből a szeretetből-boldogságból adni másoknak is, létezésnek, szeretteidnek, barátaidnak, Önmagadnak – „hogy embertársainkkal, a szellemvilággal, és a természettel békében és harmóniában éljél.”

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Válassz időpontot!*