• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Sámánná Táltossá avatás

A létezés lehetőséget ad neked is hogy közelebb kerülj hozzá, felkészít és tanít arra, hogy ezt az ősi utat járd. Ez a milyenség több, egy más, egy magasabb élet-rezgési forma.

Ne hidd, hogy más Sámánná, Táltossá avathat!  Erre csak te vagy képes, hogy azzá válj. Képesnek kell, legyél arra, hogy oda emeld magad. A határok megtapasztalások világába mind fizikai, mind lelki szinten. A határokon túli látásmód érzékelése, érzelmek megváltoztatása, csak a feladatod!

Én Aranyos Csaba csak az odavezető utat és az ajtót mutathatom meg neked, tovább lépni egy gondolat számomra, de a gondolat által szabott határokon, korláton túl neked kell döntened, akarod e, lélek teljes szabadságát a jelen állapotát. Az utadat neked kell járni, nem lesz mestered ki helyetted járja a tiéd.

A sámándobod erejéhez ez a minőséged kapcsolódhat, hatalmat, tudást is megkapod, az elkövetkezendő 7 évben. Az hogy alkalmas és méltó vagy rá ezt nem én és ne te döntöd el! Tudni fogod!

A jelet az avatást hogy ebbe a világba átlépj, tőlem megkaphatod!

Segítőid a négy elem, a tükör törvénye, érzelmeid ereje vezet, oda ahova menned kell. Próbára tesznek, ha alkalmas vagy felvérteznek erővel és hatalommal, hogy te is tudj bánni ezekkel az erőkkel, tenni létezésünkért, magadért, másokért. Áldás ad és segítő kezet adnak feladataid elérésére, megoldására, megvalósítására.

A természet tiszteletére tanít még, a természet szellemeivel együtt élni velük harmóniában, egyensúlyban létezni.

Hiszek abban, hogy minden ember, köztük te is, ki ezt a sort olvasod, képes vagy megteremteni a belső békédet, a harmóniádat, amely szükséges ahhoz, hogy életed minden napján és minden helyzetében legyen boldogság, szeretet benned és tudj ebből a szeretetből-boldogságból adni másoknak is, létezésnek, szeretteidnek, barátaidnak, Önmagadnak – „hogy embertársainkkal, a szellemvilággal, és a természettel békében és harmóniában éljél.”

Minden 3 napos összejövetel alkalmas erre!

Időpont, helyszín , kövesd a Facebook oldalamat.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Válassz időpontot!*