• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Lélek-szellem- szellemelengedés

Ki ne vágyott gyerekként egy jó szellemre, aki a palackból előbújva teljesíti minden kívánságod. A palack szelleme olyan erővel és hatalommal volt felruházva, ami a képzeletet is felülmúlta. Barátságos volt, de egyben ijesztő is. Volt egy hasonló erővel bíró lény az aranyhal, aki a szegény ember három kívánságát teljesítette. A mai életben mi vagyunk, akik mindent megteremthetnénk, hisz a lehetőségek megvalósítását senki nem korlátozza.

Mai világunk terhe, az életedben megjelenő szellem, aki szinte láthatatlanul teszi a dolgát. Okkal vagy ok nélkül megjelenik érzéseket, fájdalmakat, gondolatokat produkál, beleszól az életed folyásába, akadályokat gördít a hétköznapi életedbe. Ha érzed jelenlétét, egyből beugrik ez egy szellem.

Miért tudjuk ezt érezni? Az emberi létet egy hármassággal azonosítják, TEST-LÉLEK-SZELLEM. A mi szellemünk, ami testet öltött, és hogy e földi világban meg tudjon nyilvánulni. Megnyilvánulása és érzékelése, nem csak a test érzékszerveire hagyatkozik, hanem azon túlnyúlva, kapcsolódik bele a fizikai szemmel nem látható láthatatlan világba. Maga a lélek, amit aurának is hívnak, tud érzékelni, érzékeli a körülöttünk lévő világot, másik lélek milyenségét, észrevesz a felé irányuló hatást, lehet ez egy mai köznyelvből lassan kihaló szót ez az átok, ha valaki legyen ez barát rokon, ellenség feléd rossz gondolatokat küld és sok napon keresztül teszi, azt biztos fogod érezni vagy érezted már. Ez először csak helyi fájdalommal jelentkezik, ha nem veszünk róla tudomást, nagyobb problémát is tud okozni. Érezted már, hogy energiát vesz el tőled, és tudod is hogy ki az. Legyen ez élő, vagy holt. Vagy egy szellem, ami lehet ebben szférában megnyilvánuló démon, asztrál démon, ördög, vagy bármilyen formát öltő szellem lény.

Mindezek a hatások kihatnak a fizika testre, különböző hatásokkal. Pl. gyengeség, fáradékonyság, rossz közérzet, depresszió, idegesség.  Azonosítása az életedben: ezek a hatások, és érzések hosszú jelenléte, és napok hetek múltával is jelen vannak.

E világ érzékelése „látása” több síkon kell, hogy legyen. Ami szintén a TESTI-LELKI-SZELLEMI sík. Mint tudjuk okkal és feladattal jönnek, kísértenek.

Bármely életterületen megnyilvánulhatnak. Ez lehet Érzelmi, gondolati, testi, életminőség, munka, párkapcsolat, környezet, hely, lakóhely. Illetve kötések által, vagy előző életekből. Felsorolni is több oldal lenne mindezt.

Minket körülvevő világnak, a természetnek is vannak szellemei, az égtájak szellemei az észak, kelet, a dél, a nyugat szellemei, igen hatékonyan teszik a dolgukat. Itt földi szinten még, a földnek, a levegőnek, a tűznek, és víznek is van szellemi irányítója.  A legmutatósabb a tűz szelleme, a galériában találsz egy pár képet, amin egyértelmű megjelenése, és formája bizonyítja jelenlétét.

Mindezek jelenléte nem kérdéses, védekezni nem lehet ellenük csak ideig-óráig, viszont kellő tapasztalattal mondom, van megoldása, hogy elengedjük őket, megszabaduljunk tőlük.

Ha ez okból keresel, Diszkréten kezelem hívásod! Elengedjük! Megszabadítalak! Felszabadulsz!