• saman_dob_kerdezd_csabat

  Dob rendelés

  Sámán ünnep

  Spirituális körök

  Dob_körök

Jóslás, elemzés, tanulás

A „Jóslás” művészete csodája.

A bennünk lakozó tudatosság, és megértésre való hajlam. A test és lélek egyensúlyra törekszik, a tudatunk, tudatosságunk is a harmóniát kívánja.  Ezt a harmónia maga élet élvezete. Nem csak a „kórkép” és a diagnózis felállítása látása a csoda, hanem a megoldáshoz vezető út, a megoldás, és valós lélekben letárolt érzelem, a tudatban rögzült emlék, feloldása.  Tőlem ezt kaphatod.

Kedves.. mielőtt “jeleznél” felém, hogy jönnél egy „jóslásra” tudd, nem vagyok már jós- voltam– már nem is akarok az lenni, és mehetsz tovább egy jóshoz, aki jósol neked.

 

A „jóslás „Első alkalommal illetve mindaddig még a kívánt élettörténés el nem éri azt, amit szeretnél. Ez kötelék mentes tőlem. Nem hívlak vissza soha. Ha jössz, a magad szeretetéből gyere.

A jelenlegi, vagyis a most hatásai, ami van, ami történik, ezekre mindig van kérdés, és arra is mit tartogat még a jövő nekünk. Merre menjünk, hogyan döntsünk az élethelyzeteinkben. Lesz-e változás, vagy kell-e változtatni.

MERSZ-E VÁLTOZTATNI?

Vagy minden tökéletes, ahogy TE látod. Minden jó és más a hibás, akkor élj így tovább. :-)!

A hatásosnak tűnő technikák, gyakorlatok, feloldások, nehezítik, sok esetben csak elmélyítik a blokkot. A valóság teljes körű ismertetése, vezet az igazi megértéshez feloldáshoz, gyógyuláshoz.

A jóslás számomra több mint a kártyalapok összeolvasása, a jóslás csak egy szó, nem jeleníti meg azt, amit a lapok összessége mutat egyben és részleteiben. Tehát én “nem jósolok”. Többről van szó, információról, ami megmutat mindent számomra és ez csodálatos. Látni benne egy ember életének történését, működését. Felelősség ez számomra, ebbe belenyúlni úgy, hogy hatása rád, és rám nézve, tudatosan vagy, tudattalanul se hasson semmilyen szinten, negatívan. Ismerve a negatív és pozitív egységét, harmóniáját.

A “jóslással, Újjáépítéssel” az a célom, hogy megismerd valós önmagad, a környezetedet, hogyan működsz, milyen érzéseid vannak és azok, hogy hatnak az életedre. Amikor szükséges a kiváltó okot is megszüntethetjük, megváltoztathatatlannak tűnő gondot megváltoztathatjuk.  A változtatás a fortélyait és a megoldás tudását is átadhatom neked.

Felismerted kell a változás, vagy tudod min, de nem tudod, hogyan kell az első lépéseket megtenni. Dolgozzunk rajta és a változás nem marad el, ezt garantálhatom neked.

Nem úgy működik az életed, nem érzed magad jól benne? Megnézhetjük, hogy mi a gond…

Ehhez választhatod valamely elérhetőségemet. Helyileg Debrecenben egy nyugodt környezetben, diszkréten tudlak fogadni.

Mióta is “jósolok”? Jelenlegi létezésemben több mint 17 éve, és minden nappal +1!

Milyen kártyából jósolok?

“Jósolok” cigánykártyából: A cigánykártya az én olvasatomban a földi, fizikai szinten történő történéseket mutatja, gondolatokat, ami valós vagy valótlan, vagyis minden megnyilvánulást, ami történt, történik, és ennek hatására történni fog.

Ennek segítségével “olvasom” a lapokból, mindent ami egy ember múltjában, mikor siklott ki a helyes vágányról az életed vonata. A váltók, amik a döntéseid, melyek jelzik, mikor, merre haladtál, jó volt az neked vagy sem, sérültél-e, és ennek mi a hatása.

Ezek összességét összerakva a földi útvesztőhöz, térképet tudok neked adni. Megoldást, megértést, változáshoz lehetőséget.

“Jóslás” Tarot kártyából: Ez pont az ellenkezője, lelki folyamatokat mutat (ilyen pl.: tudás, bölcsesség vagy az egyensúly) tehát nem a gondolatokat. A belső működést, amit tettél az egyezik-e valójában azzal, amit tényleg tenni akartál.

Belső zavarok, mentális működés helyreigazítása, érzelmi egyensúly helyreállítása. Valódi Igazságok a belső nyugalomhoz.

Te is szeretnél megtanulni jósolni?

Ha kedvet érzel a tanuláshoz, elkötelezettséget is érzel, döntöttél, kezedbe is veheted a sorsod irányítását, Ne várakozz, jelentkezz.  Egyénileg is tudlak megismertetni a jóslás fortélyaival és csoportokat is vállalok.

Jelentkezés menete:

Jelentkezem, igen meg akarom tanulni. Megbeszélt időközönként 3 alkalommal találkozunk, tanulási idő kb. 4-5óra/alkalom, ez idő alatt megtanulod.

Mit tanulsz meg? Egy idézettel kezdeném, ami mindannyiunk életében egy fontos szerepet tölt be:

“Ha mi magunk nem irányítjuk a tudatalattinkat, Valaki más majd irányítja helyettünk”

Önmagad és mások irányítását, a cigánykártya lapok jelentését, összeolvasását, egy kis önismeret, a létezés törvényeit, segítő erejét.

Tarot-t tanulnál: Ez a cigánykártya megtanulása után következik. Először a földi, fizikai történés, utána lelki, ezt összekapcsolva teljes képet kapunk az ember és a létezés működésről.

Aki a kártyavetés útjára lép, az mindig-mindenre megtalálhatja a választ. Ráadásul másoknak is tudsz majd segíteni, a helyes irányba tudod őket terelgetni.

Nem könnyű az út, de ha elhivatottságot és tettrekészséget érzel, bízz magadban, nem veszíthetsz semmit, csak azt az életet, ami nem a tiéd!   Ez a tanulás egy életre szól. A döntés a tiéd… élhetsz vele.

Ami még tanuláshoz kell, tudást adhatok:

 • Önvalód megtalálására, megérintésére
 • Feloldás csodáját
 • A kártya működését
 • Karma működését
 • Tudatos gondolkozást
 • A tudat (ego) hatalmát
 • Megértést, elfogadást, megbocsátást
 • A szeretet erejét és tudatosságát, átok-rontás erejét, feloldását
 • Kommunikációs változást, emberi kapcsolatok megértését

Jósolok Érzelmi működésedből

Ha szeretnéd megérteni és kitisztázni az érzelmi működésed, azt az érzést megérteni, ami “kijön belőled” és hat rád. A működés érzékelése, felismerése sokat segít neked abban, hogy megtudd, miért történik veled a nem kívánt történés vagy érzelmi hatás, mely érzelem tartja fent az okot, a történést,  a “karmát”, ami lehet egy régi, elfelejtett, tudatos döntés is, vagy tudattalanból is jöhet, vagy ok lehet egy sorsfeladatra is.

Az érzelmi működés megváltoztatása, törli a nem kívánt történéseket és a vele járó érzelmet is.

Mint tudjuk, a veszteség veszteséget teremt, az öröm örömöt. A gondolathoz van egy érzés, melyhez veszteség vagy öröm társul (persze ennél jóval több érzelemről beszélünk), és ez érzés  jelenik meg a történés szinten, ez az érzés tartja fent magát a történést.

Ez a történés mindaddig ismétlődik világodban, amíg az érzés meg nem változik.

Az érzés + történés együttes megértése adja meg a változást.

Pozitív hatásai: Tudjuk azt, hogy a letárolt érzelem a “betegségek” kiváltó okai, így az érzelmi működés megváltoztatása, megszünteti a “betegséget” kiváltó okot is.

Ami bent megváltozik, az kint is megváltozik, történés szinten is, és testi szinten is.

Ha úgy érzed, eljött a te időd, hogy változtass az életeden, akkor segítek neked, hogy megtaláld azt az érzést, amit régóta keresel.

Megnézzük, hogy mi történt a múltban veled, mennyire volt hatással rád, mit tanultál belőle, mit nem, ezáltal mire számíthatsz a jövővel kapcsolatban, mi történik a környezetedben. És milyen blokk van ott, ami hatással van rád. Válasz-utakkal kapcsolatban elmondom a döntésed lehetséges útjait, melyik a jobb számodra, és mivel találod ott szemben magad.

Segíthetek neked, mivel lehet egy helyzetet másképp-cselekvéssel, más gondolkodásmóddal megoldani. Megnézem, mi és ki és persze milyen hatással van rád, árt vagy segít-e neked ezzel. Ha kéred, megnézem a szüleiddel, gyerekekkel, barátokkal azt, hogy mire számíthatsz, hogy viszonyulnak hozzád, hamisságokat és féltések okait. Érzelmi kötődéssel vagy hamis szándékkal közelítenek-e hozzád.

Hogyan alakul a munkád, lesz-e és meddig lesz, mikor kell váltani, mi az, ami neked jó. Kiértékelhetjük egy betegség kialakulási módját, meglévő betegségnél a lehetséges megoldását. Az időlapok segítségével megnézzük, mennyi idő kell hozzá még, hogy megvalósuljon, vagy milyen messze van az, amit szeretnél és, hogy lehet ezt az időt lerövidíteni.

Elég az, hogy te tudod a kérdésed, nálam pedig megkaphatod a választ!

Összekuszálódott életvitel.

Az események történések hol és hogyan kapcsolódnak egymásba, hol és mikor tértél le arról az útról, ami a tiéd. És ezt milyen sorrendben lehet megoldani. Értékrendek, szabályok hatásai a világodra és rád.

A “miért-ekre” – “hogyan-okra” választ adok.

Miért történik ez veled, mit mondtál vagy tettél, vagy mit tettek és mit mondtak, vagy nem mondtak neked, amire nem találod a választ.

Érezhetsz, gondolhatsz ilyet “nem tudok tovább menni” „megállt a világom” „nem történik semmi” túl sok dolog történik veled, ami neked nem jó és miért pont veled történik mindez?

Párkapcsolat és Érzelem

Párkapcsolati elemzéssel segítek, ha kéred, megnézzük,hogy gondolkozik rólad a párod, te valójában mit gondolsz és miért is azt gondolod  róla, mi a kapcsolatotok alapja, miért pont vele vagy, mi lehet a megoldás a kapcsolat erősítésére, hogy juthatsz hozzá közelebb. Mi a fontos neked és mi a fontos a párodnak. Hogy lehet közös hullámhosszra, vagyis közös rezgésre jutni. Egyáltalán érdemes-e benne maradnod.

Van egy új jelölted, és nem tudod, hogy közeledj hozzá, mire is számíthatsz vele kapcsolatban.

Önismereten alapuló elemzés – viselkedési minták – vérvonalon futó családi karmák elemzése megértése.

Honnan jössz, merre tartasz. Most hol vagy, hol szeretnél lenni? Mit kell, megtanulj és, hogy kell hozzákezdeni. Mi a Hivatásod?

Visszanézem neked, melyik generációtól, az apai, anyai oldalról hozott viselkedési mintákat, amit a tudattalanod megtanult és negatív hatásként hatnak rád. Melyik oldal az erősebb, hogyan rakta össze a tudattalanod ezáltal, hogy jelenik meg a cselekedeteidben, a világodban mindez. Ez milyen hatással van rád és, hogy lehet ezen változtatni. A változás abban a pillanatba hat, hisz “ami bent, az kint”.

Vonzás törvénye, tükör törvénye, mit miért kapsz, hogy vedd ezt észre.

Gondolkodási móddal kapcsolatos tudat – tudattalan hatásai a világodra.

Megkeressük a múltban, milyen mondat vagy történés hatott rád, egy, vagy több fogadalom együttes hatása mindez, amivel nem “birkózol” meg. Elvesztetted a férfiasságod vagy a nőiességed? Férfi-női jegyek belső egyensúlyának hatásai, hogy hatnak rád? Mindez természetesen diszkréten történik.

Bűntudat-lelkiismeretfurdalás, félelmek hatásai a sorsodra.

Érzelmi lezárások kinyitása. Testben-lélekben  letárolt  görcsök-blokkok oldása-kezelése.

A belső érzelmi világ lezárásával a külső világ is lezár!

Harag, gyűlölet, bűntudat, bizonytalanság, hogyan alakul ki és mi a hatása testre, lélekre, és a legfontosabb, hogy ez által, mi változik meg a környezetedben. Kire haragszol és miért nem tudsz megbocsátani.

Feloldás utáni változások hatása a  múltadra-jövődre. Pozitív változások kiértékelése

Az elengedést és a feloldást is megtapasztalhatod.

Sorsfeladat és Lélek

Hozott “programok” elemzése, mit is kell megoldanod ebben az életben.

Mit-miért teszel, vagy nem teszel meg. Döntések, válaszutak újrakezdések érzésekkel való kapcsolódása. A belső érzelmi blokkok feloldása, átalakításának lehetőségeit is megmutatom neked. Ha kéred, végigviszlek rajta.

Karma oldásában is segítek.

Nem hozzád tartozó lelkek elengedése, hazasegítése.

“Betegségek” kialakulásának megelőzése. – Meglévő “egészség” hiányának visszavezetése lelki problémára .

Gyermek személyiség elemzés:

A gyermekáldás, az élet része, csodálatos élmény az apa és anya számára is. De mit is tegyünk akkor, ha a gyermek felcseperedik, és nem tudjuk kezelni bizonyos cselekedeteit. Megértheted a gyermek viselkedését is és segíthetsz neki, hogy elkerülje a “betegségeket” is.

Hogyan tudjuk őt segíteni, hogy a saját útját járja?

Mi a fontos neki?

Mit vár a szülőktől?

Miért nem beszél magáról?

Miről lehet és, hogy kell vele beszélni?

Miért ellenkezik, ha nem azt teszi, amit mondunk neki?

Hogy is mondjam el neki a felnőtt dolgokat?

Kell-e a gyerek előtt titkolózni?

Hogyan alakul ki a bizalom  szülő-gyerek között?

Mondhatod erre… én tudom, hisz az én gyerekem! Hogyan hat a gyerekre a szülői viselkedés minta? Tudjuk azt, hogy a személyiség kialakulása, a szülő által jön létre, a gyerek hordozza mindazokat a tulajdonságokat, amit apai és anyai oldalról hoz, mint ahogy mi is a szüleinktől  tanultuk meg, hogy kell nem azt tenni, mint ők, de ez által még is azt tesszük, amit ők.

Természetesen vannak olyan jól működő tulajdonságok is, amik nagyon jók és hasznosak.

Azt mindenki észrevette már, hogy a gyerek utánoz minket. De ez jó lesz neki? Vannak cselekedetek, amiben igen a válasz.

Egy egyszerű példa: Megtanítottak minket is, cipőfűzőt bekötni és nézd meg a mai napig azt a módszert használod, változtatás nélkül.

Más módszert nem is ismersz. De kérdezd meg a párodat vagy a barátodat, hogy ő hogy köti meg, a lényeg ugyanaz, de a módszer változik!

Ha a gyermek megtanulja tőled, tőletek, azt, hogy kell dolgozni, párkapcsolatban élni, gyereket nevelni, szeretni, haragudni, aggódni, ez már nem mindenben kedvező a gyerek számára.

Ismerjük azokat a mondatokat, amit mi is használtuk emlékszel?

Én nem leszek ilyen a gyerekemmel
Nem fogok
Mindent megteszek érte
Az én gyerekem nem lesz ilyen

Természetesen ebben is lehet változtatni, megnézzük melyik szülőtől, mit tanult meg, min kell változtatni, és hogyan, hogy a gyerek a saját sorsát járja!

Miben kell őt segíteni, hogy kell erősíteni az önbizalmát, önbecsülését, érzelmi biztonságát.

Mit kell tenni, a félelmei ellen.

Megteheted a gyerekedért, hogy ugyanazt a karmát ne vigye tovább!