• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Home / Rólam

Rólam

A jelenlegi életem során sok tant meghallgattam, praktikákat tanultam, melyek fizikai, lelki és szellemi megtapasztalást adtak. Követtem tanokat, mestereket, emberi mintákat, de ma már tudom, igazán egyik se volt az enyém. Kitartóan tudatosan kezdtem előre menni.

Felidézem volt mesterem szavait, aki ezt mondta: NE engem kövess, ne azt csináld, amit én, használd azt a tudást, amit megvettél magadnak, próbáld ki, cselekedd meg, tedd meg, tedd bele a saját 50%-odat.  Rendben, sok gyakorlatra, más tudására, mondtam nemet, sokra azt mondtam, hogy igen, idővel azonban kiderült, amire nemet mondtam, az vitt előre, az működött, az volt az enyém, és az vitte előbbre életemet.

Tudom, ma már közelebb vagyok magamhoz, a belső–külső egyensúlyomhoz.  Megértettem azt, hogy kell elfogadni, elengedni, megbocsátani, feloldani, tudom mit jelent tenni magamért, másért. Elfogadni azt amit szeretek és ami van. Élni a teremtett világban!

 

Az élet iskolájában, amit megtanultam, magamnak tanultam meg.  Én használom ezt a tudást, tudatosan, amit megtanultam, legyen ez elméleti vagy gyakorlati, beépítettem mindezt a saját életembe, napjaimba.

Barkácsolós „ezermester típusú” vagyok, fémmel, fával bármiből, amibe fantáziát látok szép dolgokat készítek.

A saját életemben egyedül küzdöttem meg a saját kapuőreimmel, félelmeimmel, betegségeimmel.

Ma már érzem,” milyen” erők működnek, amit megoldottam az megváltozott, ezt magamért tettem.

Régóta jelen vagyok a spiritualitás e területén és kívánom neked is tovább adni ezeket a tanokat, tudásokat, hogy a te életedben is azt a pozitív változást hozza, mint az enyémben. Jobbá váltam mind a magam, mind a világom számára.