• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Home / Rólam

Rólam

Az életem során sok Tant meghallgattam, praktikákat tanultam, tanulok, dolgozok erőkkel, melyek fizikai, lelki és szellemi megtapasztalást adnak.

Követtem tanokat, emberi mintákat, de ma már tudom, igazán egy se az enyém volt.

Felidézem volt mesterem szavait, aki ezt mondta: NE engem kövess, ne azt csináld, amit én, használd azt a tudást, amit megvettél magadnak, próbáld ki, cselekedd meg, tedd meg, tedd bele a saját 50%-odat.  Rendben, sok gyakorlatra, más tudására, mondtam nemet, sokra azt mondtam, hogy igen, idővel azonban kiderült, amire nemet mondtam, az vitt előre, az működött, az volt az enyém, és az vitte előbbre életemet.

Kitartón, TUDATOSAN kezdtem előre menni.

Tudom, ma már közelebb vagyok Magamhoz, a belső –külső egyensúlyhoz, a középen járás csodálatos tudományához.  Megértettem azt, hogy kell elfogadni, elengedni, megbocsátani, feloldani, tudom mit jelent tenni magamért. Élni az életem!

Az iskolában, amit tanultam, magamnak tanultam meg.  „Én” használom azt a tudást, amit megtanultam, legyen ez elméleti vagy gyakorlati, nem a tanárom dolgozik helyettem, nem ő éli életem. Tanultam villanyt szerelni, fizikai munkát, fém-megmunkálást, famunkát, tudok hegeszteni, ezek a tanult tanok jó szolgálatot tesznek az életemben, mert a dobkészítéshez sok alapvető munkafogás kell. Életterületemen is, ha valami elromlik, megjavítom, legyen az egy villanykapcsoló, vagy egy zár, de ugyanígy „megjavítok” egy elrontott élethelyzetet, vagy feloldok egy fájdalmat, vagy megtisztítok egy teret, mert tudom, hogy működik.

A saját életemben egyedül küzdöttem meg a saját kapuőreimmel, félelmeimmel, betegségeimmel, melyet felsorolni itt hosszú lenne.

Ma már érzem, értem ezen erők működését és sok élethelyzetet uralok, amit megoldottam. Tudom, van még feladatom, ami megoldást kíván.

Régóta jelen vagyok a spiritualitás e területén és kívánom neked is tovább adni ezeket a tanokat, tudásokat, hogy a te életedben is azt a pozitív változást hozza, mint az enyémben. Jobbá váltam mind a magam, mind a világom számára.Helyileg Debrecenben élek, és lakom.

A Csabáról:

Alapvetően vidám természetű, kedves ember vagyok. Kedvelem, és kreatívan keresem a új kihívásokat, valahogy mindig új és új ötletek jönnek, amit szeretek megvalósítani. Barkácsolós ezermester típusú vagyok fémmel, fával bármiből, amibe fantáziát látok szép dolgokat kreálok. Kitartóan megyek előre. Érzékiség és a szenvedély jellemez. Szeretem a nekem szépet és a természetességet. Elfogó és lázadó vagyok egyben, és precíz nem hagyom abba még kész nincs feláldozva ezzel a szabadidőmet, ha úgy alakul.   Emberi mivoltomat nem tagadom, elfogadom magam olyannak amilyenné lettem. A spirituális élet nagy feladatokat rótt rám, gyermekoromtól érzem mások érzéseit, érzelmeit testi kisugárzásukat, érzem a jót, a rosszat, a fájdalmaikat, félelmeket, a lélek minőségét, megoldandó feladatait és a gondolkozásukhoz kapcsolható vonzásukat, csakraműködésüket, energiaáramlásokat. Olvasok és fordítok a külső jelekből, természet jeleiből, a létezés történéseiből. Észreveszem az apró pici eltéréseket, az odanemillőt. Tudom minden változó!