• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Spirituális körök

Spirituális Körök, Fizika körök helyett

Mit tegyél, ha megakadtál, eltévelyedtél, ha nincs hova tovább.

Új spirituális körök helyett:

Kérdezd, vagy válaszolj Csaba kérdéseire!

Kedves olvasó, érdeklődő, kereső!  Amikor ide eljutottál tudom, hogy lelked egy része vezetett el hozzám. Így hát nincs más teendőd, vagy bezárod ezt az oldalt és tovább keresel, vagy bátorságot merítesz, és megléped, átléped a határaid. Érezni foglak, ha az irányodban segítőként én vagyok, szívesen segítek, mint egy útjelző tábla, ha nem azt is tudatom veled.

Szinte mindenki eljutott idáig, legalább egyszer, mit tegyek egy leélt, megélt, életszakasz, a spirituális életszakasz után. Ha Már tudsz és/vagy nem azt keresed, amit eddig.

Elmenni, kipróbálni nehéz, „nehéz” mint az élet ha, ha kereső vagy van belső erőd arra, hogy elindulj, ha már besokalltál a sok keresésbe a sok kipróbált technikába, becsömöltél már mindentől.

Tele van a fejed a sok tipp-től, és nem működik, és magadra maradtál, nem tudod, már mihez kezdj, de még van kedved élni, és időt, energiát szánnál egy új élet kezdéséhez, válaszolj pár kérdésre.

Miért tedd:

A legegyszerűbb válasz a spirituális körök címben rejlik, életünk folyamán sokszor megjelenik ugyanaz, újra és újra megtörténnek ugyanazok az események, ismétlődnek a kérdések a gondolataidban.

Régi idők szava:  Toborzó, hát iratkozz fel és válaszolj pár kérdésre.

Please leave this field empty.