• saman_dob_kerdezd_csabat

    Dob rendelés

    Sámán ünnep

    Spirituális körök

    Dob_körök

Home / Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Mi történik velem, egy sámán ünnepen??

Az ünnepen való részvételed a Te döntésed lesz. Egy biztos, a döntéshozatal a saját hétköznapi életedben is nagy felelősséggel jár. Ehhez erő kell, meghozni a döntést, és megtenni ezt. Az összejövetelen tudást, megértést, segítséget kapsz ehhez, hogy a hétköznapi életedben küzdelem nélkül, határozottan és büszkén, kitartóan tudj haladni. És nem utolsó sorban az áhított erő is megjön hozzá!

Megtérítenek, megbabonáznak, megmágiáznak??

A mágia szó erőt jelent, hatalmat valami felett. Nos, mi szólnál ahhoz, hogyha tudnád uralni a veled történő eseményeket, pl. jön egy front és fáj a fejed, te tudván mit kell ilyenkor tenni, elmulasztanád a fájdalmad. Hatása: jöhet, bármilyen időjárás-változás, te nem szenvednél többet ettől. Vagy bőséges termést szeretnél, de a jégeső vagy elemek kárt tesznek a termésben? Vagy rég szeretnél megtenni valamit, de nincs erőd, kitartásod hozzá? A lehetőség adott, hogy te is tudd magad irányítani és ne téged irányítsanak.

Félek a szellemektől, akkor nekem való??

Ebben a világban azt szokták mondani, amitől félsz, azt megkapod. Ahhoz, hogy ne félj, meg kell ismerd őket, ha ismered őket, tudni fogod, miért keltenek félelmet benned, ha tudod ezt, már nem fogsz félni. Természetesen vannak segítő szellemlények, akik többet tudnak segíteni, mint azok, akik ártanak, akadályoznak. A segítő szellemlények csodákat tudnak teremteni az életedben, ha kérsz tőlük. A megfelelő időben és helyen teszed ezt, akkor biztosan megkapod a kívánt vágyadat. Ez nagyobb csoda, mint a félek tőlük.

Nem vagyok avatott sámán, nincs dobom, nem ismerem ezt az életformát, mi a teendőm??

Örömmel mondom neked, ismered ezt az életformát, hisz benne élsz, levegőt veszel és ez tart életben, a földön jársz, kapcsolatban vagy vele. A magot a földbe vetjük, belőle táplálkozik a növény, aminek a termését fogyasztjuk mindennap. A tűz és fény nélkül tudjuk, hogy nincs élet, éltet, és melegít, a víz, ami testünk 80%-a, maga a csoda. Ez az életforma a 4 elem ereje és a hatása ránk. Többet szeretnél erről tudni, és megtapasztalni ezen erők megnyilvánulásait? Az ünnepeken biztos megélheted ezt.

Nincs dobod, nem gond, én biztos adok a kezedbe egyet, hogy kipróbáld, utána, ha kérsz egyet magadnak, akkor örömmel elkészítem neked. Az avatás nem feltétele a részvételnek, de ismerkedhetsz avatottakkal, akik elmondják majd Neked, hogy miben és hogyan segített ez az életükben, a hétköznapi világukban.

Mikor tudom használni a dobomat ha, van??

Szinte mindig, a hogyan és miként erről több szó esik majd, ha lesz egy dobod.

Mennyibe kerül egy dob??

Egy történetem van erről: Egy sámán-összejövetelen történt meg ez. Egy szép napos délután többen dobolunk egy füves réten, amikor is az egyik dobos társunknak, egyik pillanatban elnémult a dobja. Abbahagyjuk a dobolást mindannyian, és azt látjuk, hogy jókora szakadás lett rajta. Az volt a látszat, mintha üzenne a dob a gazdájának valami véget ért, nekem is ez volt az első kérdésem… mi történt Veled? Elmesélte, hogy a családi életében volt egy nagy változás. Bizony a dob is ezt jelezte Neked – mondom. Új rezgésre-hangra van szükséged.

Szó-szót követett és akkor elmondta, hogy már Ő is érezte ezt, sőt már kinézett egy dobot, amit szeretne a magáénak tudni. Megkérdezte az árát. Sokallta, amit mondtam neki, aznap már nem is beszéltünk erről többet. Majd másnap jött és kifizette. Láttam az arcán, hogy lelkiismeret furdalása van. Sokat beszélgessünk és elmondtam neki, hogy az általam készített doboknak van ereje, a belefektetett pénz, nagyon rövid idő alatt visszaadják neked. Kérdezte tőlem, hogyan? A dob érted van, segít neked és az első segítsége az, hogy anyagilag se legyen megterhelő neked. Láttam rajta, hogy kételkedik ebben, de én tudtam, hogy majd meglátja. Ezzel lezárulhatott volna a történet, de folytatódott. kb. 1 hónap múltán találkoztunk. Messziről észrevettem, hogy az arca boldog és fülig érő mosollyal jött felém. Képzeld Csaba! Valóban igazad volt, visszakaptam a dob árát kamatostul. Én megkérdeztem, hogy hogyan: csak úgy jött belőle a szó. Elmondta, hogy jött egy vendég hozzá, akit még soha nem látott, bejelentkezett egy csontkovácsolásra. Miután végzett az ügyféllel, a vendég kifizette a csonkkovácsolásért a díjat és borravalóként még több pénzt is letett az asztalra, mint amennyibe a dob került. Akkor jutott az eszébe, hogy visszajött a dob ára. Ez a megvételtől számított 1,5 hét múlva történt. Rám nézett és bocsánatot kért tőlem, hogy kételkedett bennem. Én azt válaszolta, neki, hogy nem bennem kételkedtél, hanem magadban, hisz magadtól vontál volna meg egy dobot, ha nem veszed meg.